Wist u dat?

Bardienst Regelement.

Wist u dat…….

-Per jaar 3 bardiensten gedraaid dienen te worden. Met de site www.afhangbord.nl   kunt u zelf bardiensten invullen. 

-Van een bardienst wordt meer verwacht dan enkel het inschenken van drankjes, zoals het bereiden van eten en het bijvullen van drank in de koelkasten? Daarnaast is het de bedoeling dat het terras en het clubhuis netjes worden achtergelaten. De bar en de keuken moeten worden schoongemaakt, eventueel afwassen van servies, vegen en vuil in de container gooien.

- TVO voor het gemak rondom de bar en keuken enkele takenlijstjes heeft opgehangen als geheugensteun? Heeft u voor het eerst bardienst, neem contact op met de weekcommissaris die is vermeld in het barschema en stel gerust uw vragen!

- Als u afsluit er extra aandachtpunten zijn?:

  • Controleren of de frituur en de afzuigkap uit zijn en de vaatwasser leeg is
  • Uit doen van de lichten in het clubhuis, de keuken en de WC's.
  • Het afsluiten van de deuren (terras, keuken, voorraadhok).

- De buitendeur naar de parkeerplaats niet op slot hoeft. Dat gaat automatisch.

- Let op bij het afsluiten! Als laatste de tussendeur van de kantine naar de hal afsluiten. Hiermee wordt het alarm geactiveerd.

- U bardiensten kan afkopen. U regelt dit zelf via invallers. De kosten bedragen €35.

- U de bardiensten in 1 keer kunt afkopen. De kosten bedragen €105. U kan dit regelen door een mail te sturen naar barcommissietvo@gmail.com.

- U een boete van €60 wordt opgelegd indien de bardienst geheel niet wordt vervuld en niet wordt afgekocht c.q. geruild.

- De overzichten van de bardiensten te vinden zijn op onze website www.tvoostvoorne.nl en op het mededelingenbord in de hal.

- De barcommissie invallers zoekt om lege bardiensten op te vullen en u hiermee € 35,- kunt verdienen? Heeft u interesse, bel dan met Wilma Markus, tel 0181-484023 of mail naar barcommissietvo@gmail.com.