Nieuws

Alle AED apparaten in de gemeente komen in een speciale buitenkast te hangen.
Bij TVO hangt de AED kast links van de openslaande keukendeuren,  achter baan 2.
De code voor alle AED buitenkasten in de gemeente is  0614 gevolgd door #De inschrijving is gesloten - de lijst van 56 dames is vol - alleen nog opgeven voor de reservelijst om eventuele afmeldingen op te vangen.

dinsdag 5 juni wordt er op het tennispark van TVO te Oostvoorne een dames dubbel tennis evenement (ladies day) georganiseerd.
 

Het Thema is FLEURIG! Als je het leuk vindt kan je er iets mee doen… De leukst uitgedoste lady wordt door ons extra in het zonnetje gezet!

 

De KNLTB competitie gaat dit weekend van start.
Dit betekent dat er op de competitie dagen gedurende een aantal uren minder of geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.
De KNLTB competitie wordt gespeeld op: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zondag overdag (meestal in de morgen) en dinsdag overdag.

Kom gezellig kijken.
De TVO website wordt binnenkort vernieuwd. Dit is de reden dat er niet veel informatie op de huidige website wordt gezet. Onze verontschuldigingen voor dit.
Mobiele telefoons: Via de KNLTB.APP worden momenteel al veel nieuws en agenda items gedeeld.  Indien u deze app nog niet gebruikt kunt u deze vinden in de gebruikelijke app stores.
Svp een mailtje naar secretaris@tvoostvoorne.nl met uw vraag indien u informatie  zoekt welke momenteel niet op de site vermeld wordt.

De nieuwe 2018 KNLTB pasjes kunnen op 24 maart tussen 14:00 en 16:00 uur opgehaald worden in het clubhuis.
Deze pas heb je nodig om banen af te hangen en voor de toegang via de gang tot het clubhuis.

OPWARMTOERNOOI  21-24 MAART 2018  
(of eerdere start bij veel inschrijvingen)
Speel je warm voor de competitie 2018.   Schrijf je nu in  via TOERNOOI.NL
Inschrijving mogelijk tot 14 maart 2018

Vanaf 1 maart aanstaande gaat Tennis Vereniging Oostvoorne over op Cashless betalen. Dit betekent concreet dat we niet langer meer kunnen betalen met contant geld aan de bar. De kassalade op de bar gaat daarmee ook verdwijnen.

De eerste wekelijkse clubavond van 2018 is op 8 maart 2018.

Na de succesvolle eerste klusjesdag in 2017 is er op zondag 18 maart aanstaande voor de tweede keer een algemene Klusjes / Opruim / Schoonmaak dagje gepland.
Onder genot van een hapje en een drankje maken wij er een gezellige dag van.
Aanvang vanaf 10:00 uur. Opgeven via secretaris@tvoostvoorne.nl met vermelding wat je voorkeur heeft (klussen, opruimen, cleanen).

Op zaterdag14 oktober 2017 wordt het bardienst rooster voor de periode november 2017 - oktober 2018 online beschikbaar gesteld op https://bardienstplanner.afhangbord. 
Via deze site kunnen de 3 bardiensten voor komend tennisseizoen worden ingeschreven. Onder het kopje Bardiensten staat de handleiding voor de leden. Heeft u vragen, graag per mail naar barcommissietvo@gmail.com.

De KNLTB Club app is nu in gebruik bij TVO.
Alle leden hebben van noreply@knltb.email een email ontvangen met de inloggegevens.
Indien je deze email niet hebt ontvangen (check ook svp je SPAM folder) dan svp een email sturen aan secretaris@tvoostvoorne.nl
Via
deze app willen wij veel informatie door gaan geven aan onze leden
Als eerste staat in de club agenda bij alle competitiedagen de teams vermeld welke thuis spelen. 

Lees meer voor de informatie zoals vermeld stond in de maart en mei 2017 nieuwsbrief.

De technische commissie zoekt enkele jonge leden die het team zouden willen komen versterken. 
Voor info kun je bellen naar Dick van der Werf  Tel: 0611788239.

1 2