Mededelingen

Reactie op "1 maart 2018 - CASHLESS ":

Velden met (*) zijn verplicht.
1 maart 2018 - CASHLESS
(*):
(*):
(*):
:
(*):

1 maart 2018 - CASHLESS

 Beste leden,

 

Zoals in de Algemene Ledenvergadering op 14 december 2017 aangekondigd, gaan we vanaf 1 maart aanstaande als Tennis Vereniging Oostvoorne over op Cashless betalen. Dit betekent concreet dat we niet langer meer kunnen betalen met contant geld aan de bar. De kassalade op de bar gaat daarmee ook verdwijnen. Met de aanschaf van het nieuwe kassa systeem vorig jaar hebben we nu de mogelijkheid om deze stap te kunnen nemen.

 

Waarom willen wij als vereniging overgaan op cashless betalen?

 

  • ·         Veiligheid voor de leden.

 

Cash geld betekent dat vrijwilligers van de vereniging met (grote) geld bedragen over straat moeten om af te storten bij de bank. Wij willen graag de veiligheid van al onze leden garanderen.

 

  • ·         Voorkomen diefstal.

 

Helaas hebben we moeten constateren dat contant geld uit de kassa is verdwenen. Het is helaas niet mogelijk om altijd toezicht te houden op de kassa. Met het verdwijnen van contant geld wordt het risico geminimaliseerd.

 

  • ·         Snelheid afrekenen en tijdsbeparing  

 

Door te pinnen gaat het afrekenen sneller, omdat er geen wisselgeld meer hoeft te worden berekend en teruggegeven aan de klanten.  Daarnaast kost het aanvullen van klein geld, afstorten in de kluis en storten bij de bank onze vrijwilligers momenteel veel tijd. Dit wordt door het pinnen allemaal opgelost.

 

Verandering

 

Zoals bij elke verandering zal het bij het overgaan naar cashless voor iedereen even wennen zijn. Bijvoorbeeld het standaard meenemen van een PIN pas of het gezamenlijk geld inleggen om de rondjes koffie halen. Gelukkig zijn er mooie oplossingen als betaalverzoeken via Internetbankieren of Tikkie om toch onderling de kosten te kunnen delen.

 

Wij zijn gezien de voordelen erg enthousiast over het overgaan naar Cashless betalen binnen de vereniging en hopen dat u dit op korte termijn ook wordt! Daarnaast rekenen wij op uw flexibiliteit tijdens de overgang. 

 

Mocht u onverhoopt toch tegen problemen aanlopen c.q. vragen of opmerkingen voor ons hebben om zaken te verbeteren, laat dit a.u.b. weten via barcommissietvo@gmail.com

 

Sportieve groet,

 

Barcommissie Tennisvereniging Oostvoorne

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina terug