Mededelingen

Reactie op "8 maart 2018 - start Wekelijkse Senioren CLUBAVONDEN":

Velden met (*) zijn verplicht.
8 maart 2018 - start Wekelijkse Senioren CLUBAVONDEN
(*):
(*):
(*):
:
(*):

8 maart 2018 - start Wekelijkse Senioren CLUBAVONDEN

              

               

Donderdagavond CLUBAVOND

We gaan weer beginnen

Voor iedereen die op donderdag extra wil tennissen ! kom naar de donderdagavond  CLUBAVOND, waarbij tennis en plezier centraal staan.  Na een winterstop gaan we vanaf maart weer beginnen

 De  CLUBAVOND  zal per keer anders ingevuld worden door Remco (die de gehele avond aanwezig is en aanwijzingen zal geven). Verschillende speelvormen zullen aan bod komen, die voor elk spelniveau interessant en uitdagend zullen zijn en waarbij je met en tegen veel andere spelers speelt.

En na afloop is er in het clubhuis natuurlijk de mogelijkheid om nog een drankje te drinken en elkaar beter te leren kennen.

De CLUBAVOND wordt  elke donderdag georganiseerd van 20 tot 22 uur, waarbij ALLE zeven banen voor dit evenement gereserveerd zijn. Vrij spelen op donderdagavond kan dus alleen voor 20 uur. (inloop mogelijk, je bent op elke tijd welkom)

De CLUBAVOND  wordt   vanaf  8 maart tot en met 7 juni 2018 georganiseerd.

Wij roepen alle senioren leden (beginnende en gevorderde) op om weer op donderdagavond het racket te pakken, naar de vereniging te komen en er een gezellige en sportieve happening van te maken.

Met vriendelijke groet, Tennisvereniging Oostvoorne                                                                 

              

Pagina terug