Mededelingen

Besluiten ALV van 15 december 2011

Tijdens de Alg. Ledenvergadering van 15 december zijn een drietal besluiten genomen waarmee de leden van TVO geconfronteerd (kunnen) worden:
- de contributie gaat met € 2 omhoog om de elk jaar stijgende bondsafdracht naar de KNLTB te compenseren
- leden die niet komen voor een bardienst krijgen naast een barboete ook een verplichte vervangende bardienst
- ouders van jeugdleden(die zelf geen lid zijn van TVO) kunnen tijdens jeugdactiviteiten worden benaderd voor één bardienst per jeugdlid, maar altijd naast een TVO bardienst.

Baanverlichting

Onze vergunning staat ons toe de baanverlichting te laten branden tot 23.00 uur. De tijdklok die dat regelt was wat "verlopen", maar is opnieuw ingesteld op even na 23.00 uur. Zorg er dus voor dat u tijdig van de baan af bent om te voorkomen dat u in het donker de ballen moet zoeken.

Correct afhangen

We zien nog steeds leden die het kennelijk niet nodig vinden correct hun pasje af te hangen als ze spelen. Wij begrijpen dat niet. Als alle tennisverenigingen in Nederland een afhangsysteem hanteren, waarom zou dan bij TVO een lid zijn/haar eigen regeltjes kunnen hanteren? Wees sportief en geef het goede voorbeeld. Gewoon elke keer correct afhangen, ook als het even niet druk is.

Emailadres ledenadministratie

Via ledenadministratie@tvoostvoorne.nl is onze ledenadministratie nu ook bereikbaar met email. Dat maakt het communiceren weer wat eenvoudiger. Aanmelding van nieuwe leden, vragen om informatie of een opzegging kan op deze manier snel en effectief worden geregeld.