15 september - start donderdagavond - clubavonden

05 september 2022


Donderdagavond CLUBAVOND 

We gaan weer beginnen
Voor iedereen die op donderdag extra wil spelen ! kom naar de donderdagavond  CLUBAVOND, waarbij tennis, padel en plezier centraal staan.  
De  CLUBAVOND  zal per keer anders ingevuld worden door Remco,Marc en Jort (die de gehele avond aanwezig zijn en aanwijzingen zullen geven). Verschillende speelvormen zullen aan bod komen, die voor elk spelniveau interessant en uitdagend zullen zijn en waarbij je met en tegen veel andere spelers speelt.
En na afloop is er in het clubhuis natuurlijk de mogelijkheid om nog een drankje te drinken en elkaar beter te leren kennen.
De CLUBAVOND wordt tot nader bericht elke donderdag georganiseerd van 20:00 tot 22:00 uur, waarbij ALLE tennis- en padelbanen voor dit evenement gereserveerd zijn. Vrij spelen op donderdagavond kan dus alleen voor 20:00 uur. (inloop mogelijk, je bent op elke tijd welkom)

Wij roepen alle senioren leden (beginnende en gevorderde) op om weer op donderdagavond het racket te pakken, naar de vereniging te komen en er een gezellige en sportieve happening van te maken.

Met vriendelijke groet, Tennisvereniging Oostvoorne                                                                  
en tennisschool Tennisconnect - Remco van Reek, Marc de Pineda en Jort vd Sluijs

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 483 573

Address

Pyroladreef 1
3233 VN Oostvoorne

KVK-nummer

40385641