Corona update Tennisvereniging Oostvoorne 10 september 2020

10 september 2020


Beste TVO’ers,

Het goede nieuws is dat er weer volop getennist wordt, dat het park er keurig bij ligt en dat de najaarscompetitie door kan gaan, maar tegelijkertijd dient wel benadrukt dient te worden dat wij als tennisvereniging de corona-teugels niet kunnen laten vieren en dat de corona-maatregelen strikt nageleefd dienen te worden.

Wij hebben in de achterliggende twee maanden de bar weer open gesteld, bewegwijzering aangebracht en aan een ieder gevraagd  zich aan de regels (met name 1,5 meter afstand en looproutes) te houden. We constateren dat dit moeilijk is en zeker niet altijd nageleefd wordt. Mensen plegen met name te dicht bij elkaar te gaan zitten en ook in groepjes bij elkaar te staan.

Gezien het toenemend aantal besmettingen (vooral onder jongeren), vernieuwde strengere (locale) regels en het toenemend aantal oranje en rode (reis)gebieden, voelen wij ons dus genoodzaakt om tijdens de najaarscompetitie (vanaf 11 september) een beperkt aanbod van faciliteiten te bieden.

Dit komt op het volgende neer:

·         Beperkt aanbod van drankjes

·         Maximale barbezetting van 1 persoon, neem ook 1,5 meter afstand tot barpersoneel in acht!

·         Geen aanbod van hapjes uit de keuken (wellicht een mars of zakje chips vanuit bar)

·         Beperkte toegang tot tafels en stoelen in clubgebouw (neem extra trui en jas mee, zodat zoveel mogelijk mensen buiten kunnen verblijven)

·         Volgen van de aangegeven looprichting is geboden

·         1,5 meter afstand aan tafels en banken op het terras (en in clubgebouw) is geboden

·         In groepjes buiten (en binnen) staan is niet toegestaan

·         Na 23 uur zullen bar en clubgebouw gesloten zijn

·         Kleedkamers zijn toegankelijk voor max 3 personen tegelijkertijd (douches gesloten)

·         Tafels bij banen en op terras (en binnen) te bezetten met maximaal 4 personen (op 1,5 meter afstand)

·         Bij voorkeur dienen alleen spelers op park aanwezig te zijn, nodig geen (niet spelende) vrienden en bekenden uit.

Overigens gelden de hierboven genoemde beperkingen ook voor alle andere dagen waarop getennist wordt. Wij hopen en verwachten dat u dit “beleid” zult begrijpen en naleven.

Andere sportverenigingen hebben hiermee eveneens te maken en er zijn al waarschuwingen aan sportverenigingen uitgedeeld voor het niet naleven van de corona-instructies. We zullen met zijn allen corona moeten overwinnen en hoe eerder dat geschiedt, des te eerder we weer als vanouds van ALLE faciliteiten gebruik kunnen maken.

We vragen vriendelijk om een ieders medewerking.

Met sportieve groet, Bestuur Tennisvereniging Oostvoorne

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 483 573

Address

Pyroladreef 1
3233 VN Oostvoorne