Gezocht: enthousiaste vrijwilligers voor onze barcommissie!  

16 november 2021


Gezocht: enthousiaste vrijwilligers voor onze barcommissie!  

Dagelijks maken behoorlijk wat leden van TVO gebruik van de bar. Jong&oud, allemaal zien we het clubhuis met de bar als verlengstuk van de tennis- padelbaan. En zo hoort het ook: even iets drinken en een praatje maken. Dus is het erg belangrijk dat alle zaken rond de bar goed geregeld zijn. Voor die taak is de barcommissie. Deze commissie is aanspreekpunt voor de bardiensten, keuken, maaltijden, inkoop, hygiëne, bar financiën, contracten met leveranciers en ook wet-en regelgeving en zorgen wij samen voor een schoon clubhuis met lekkere hapjes en drankjes. Door de flinke groei van het aantal leden is deze commissie nu op zoek naar versterking.   

Wat zoeken we precies?

Iemand die flexibel, bevlogen en een echte regeltante of-neef is. Je gaat helpen met de planning van de bardiensten, je zorgt indien nodig voor afkoop bij onverwachte gaten in het barschema. Samen stellen we alles af met de andere commissies binnen TVO om de competities, toernooien en evenementen ook van bar-en/of keukendiensten te voorzien. Het gaat naar schatting om 3.5 uur per maand en ongeveer 6x per jaar een vergadering.  

Wat bieden wij:

Uiteraard heel veel gezelligheid, plezier en niet te vergeten je zorgt dat onze bar kan blijven draaien ‘op vrijwilligers’. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden. Ook word je uitgenodigd voor de jaarlijkse commissieavond en hoef je geen bardiensten meer te draaien.

Wie komt ons versterken?  Stuur een bericht naar   [email protected]   voor aanmelding, vragen of meer informatie. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 483 573

Address

Pyroladreef 1
3233 VN Oostvoorne