TVO Corona Update 14 okt 2020 - alle competities/clubavonden afgelast, trainen/vrij spelen blijft mogelijk

14 oktober 2020


Het kabinet heeft gisteren extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. De horeca moet sluiten, de maximale groepsgrootte wordt teruggebracht en amateursportwedstrijden zijn verboden. Deze maatregelen zijn noodzakelijk in de bestrijding van het coronavirus.

Vanaf vandaag - woensdag 14 oktober 22:00 uur gelden de maatregelen voorlopig voor 4 weken. Dit komt voor tennisverenigingen op het volgende neer:

·         De KNLTB Competitie 2020 is per direct beeindigd, zowel voor de jeugd als de senioren.

·         Open toernooien en junior tour toernooien gaan niet door.

·         Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen, zowel buiten op de eigen vereniging of binnen in een hal. 

·         De maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer). Voor junioren is er geen limiet.

·         Naast de sportkantine zijn nu ook de kleedkamers en douches gesloten.   

.         De ingeschreven bardiensten t/m 10 november worden geannuleerd. 

·         Publiek is niet toegestaan (ook geen ouders van juniorleden). 

·         Dubbelen kan mits er altijd 1,5 m afstand wordt gehouden op de baan. Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

·         Banen moet digitaal op afstand gereserveerd worden (via de KNLTBapp zoals de afgelopen maanden) 

·         Kom kort voordat je moet spelen en verlaat na afloop van de tennispartij direct het tennispark

·         De clubavonden kunnen geen doorgang vinden. Deze items op de agenda zijn geannuleerd en verwijderd (inclusief alle inschrijvingen)

·         De gereserveerde banen voor de clubavonden en de competities zijn vrijgegeven. Je kunt deze nu met een aantal leden reserveren.

.         Tennisles kan nu ook op donderdagavond. Neem contact op met Remco

 

Samen maak je ’t verschil

Alle maatregelen zijn van essentieel belang om een veilige tennisvereniging omgeving voor jou en al onze leden te creëren. Dat doen we samen. Daarom verzoeken wij je de richtlijnen van het RIVM, de adviezen van de overheid en de daaruit voortvloeiende bovengenoemde maatregelen voor tennisvereniging TVO op te volgen. Des te eerder kunnen we weer als vanouds van ALLE TVO faciliteiten gebruik kunnen maken. 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 483 573

Address

Pyroladreef 1
3233 VN Oostvoorne