Verplaatsen ALV van donderdag 13 december 2018 naar woensdag 16 januari 2019

28 november 2018

Het Bestuur heeft besloten om de ALV te verplaatsen naar woensdag 16 januari 2019, omdat er op dit moment nog hard gewerkt wordt aan het verzamelen van relevante informatie met betrekking tot de baan renovatie plannen.
Recent hebben zich nieuwe subsidie mogelijkheden aangediend, die van grote positieve invloed kunnen zijn op de financiering van de renovatie plannen. Daarbij gaat het niet alleen om subsidie mogelijkheden voor de baan renovatie zelf en mogelijke aanleg van padelbanen, maar ook om subsidiemogelijkheden voor verduurzamingsmaatregelen zoals nieuwe LED verlichting en zonnepanelen.
En uiteraard willen wij u zo goed en compleet mogelijk informeren, dus hopen wij op uw begrip voor deze datum verplaatsing. De agenda voor de ALV wordt u nog gezonden. De contributie facturen worden na de ALV verzonden.
Tenslotte willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken om u prettige feestdagen te wensen en hopen wij u ook graag op onze nieuwjaarsreceptie van zondag 6 januari a.s. te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TVO


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 483 573

Address

Pyroladreef 1
3233 VN Oostvoorne