Algemene informatie

De vereniging
Tennisvereniging Oostvoorne (TVO) is opgericht op 27 april 1964 en heeft ruim 550 leden, verdeeld over 75 jeugdleden en 475 seniorleden. Het is daarmee een grote vereniging in Westvoorne die tennis en padelsport aanbiedt. Het tennis- en padelpark bevindt zich in een mooi deel van Oostvoorne, aan de Pyroladreef in de wijk De Warande. De vereniging beschikt over een mooi clubhuis, 6 kunstgrasbanen en 2 padelbanen (sinds november 2020), alle voorzien van ledverlichting. Dat betekent dat in principe het hele jaar door gespeeld kan worden. Alleen extreme weersomstandigheden maken dat onmogelijk.

Postadres van de vereniging: Postbus 407, 3233 ZJ Oostvoorne
Bankrelatie: Rabobank rek.nr. NL04RABO.03502.22.266 t.n.v. TV Oostvoorne te Oostvoorne
Telefoon clubhuis 0181 - 483573
Telefoon wedstrijdcommissie 0181 - 483507 (alleen bereikbaar tijdens toernooien en/of wedstrijden) 

Algemene inlichtingen bij het secretariaat: Truus Hemstra tel. 06-51509964 of via emailadres: [email protected]

 

Clubhuis
De openingstijden van het clubhuis zijn gelijk aan het bardienstschema. Als de bar gesloten is, zijn de kleedkamers en de toiletten wel bereikbaar via de kaartlezer en het KNLTB ledenpasje bij de buitendeur naar de hal, behalve in de nachtelijke uren. NB. Op de banen en in het clubhuis zijn honden NIET toegestaan. Op het park alleen aangelijnd.

Activiteiten
Gedurende het hele jaar vinden vaste activiteiten plaats, zoals:

Tossen voor mannen 55+ op maandagmorgen van 10.00 - 12.30 uur

Clubavonden op donderdagavond vanaf 20:00 uur - onder leiding van tennisleraren. Deze worden in het voorjaar en in het najaar georganiseerd. Raadpleeg de mededelingen.

Het tossen wordt speciaal aanbevolen voor leden die (nog) geen vaste tennispartner hebben of nieuw zijn bij de vereniging. Er wordt elk half uur gewisseld en men speelt tegen zowel sterke als minder sterke tegenstanders. Ideaal om andere leden te leren kennen en na afloop nog wat tijd door te brengen in het clubhuis met een drankje en een hapje.

Daarnaast wordt jaarlijks voor senioren en junioren een activiteitenkalender samengesteld met alle geplande activiteiten gedurende het seizoen. Zie elders op de website.

Vrij spelen via baanreservering op de KNLTB Clubapp
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen vrij te spelen met één of meerdere andere leden.

Om vrij te spelen moet ALTIJD een baan gereserveerd worden via de KNLTB Clubapp. Voor enkelspel en dubbelspel geldt een speeltijd van 1 uur. Als er niemand achter u de baan gereserveerd heeft, kunt u gewoon doorspelen. Banen kunnen maximaal 1 week vantevoren gereserveerd worden.

Padelbanen - reserveringsrestrictie - "prime-time" maandag t/m vrijdag 18:00 - 21:30 uur. Verplicht met 4 personen reserveren en maximaal 2 toekomstige reserveringen in prime-time.

Het schakelkastje voor de baanverlichting bevindt zich naast de openslaande deuren van de keuken, achter baan 2.

Introduceren
Leden mogen maximaal 5 keer per jaar een "niet lid" introduceren. Men moet daarbij wel altijd zelf meespelen. Per keer kost dit € 5 voor volwassenen en € 2,50 voor jeugd. Het bedrag moet tijdens de online-baanreservering voldaan worden via een te ontvangen betalingslink.

Zomerleden
TVO heeft momenteel geen zomerlidmaatschap.

Proefleden
Vanaf december 2021 bieden wij een proeflidmaatschap aan. Voor € 25 kunnen proefleden 2 maanden tennis en padel uit proberen op onze vereniging. Tevens krijgen zij 1 (gezamenlijke) introductie les tennis of padel. Duur introductieles afhankelijk van aantal deelnemers, bij 1-2 proefleden een half uur, bij 3-4 proefleden een uur.  Dit lidmaatschap is eenmalig. 

Winterleden
Met ingang van het seizoen 2011/2012 zijn wij gestopt met winterleden.