Algemene informatie

De vereniging
Tennisvereniging Oostvoorne (TVO) is opgericht op 27 april 1964 en heeft ongeveer 350 leden, verdeeld over 75 jeugdleden en 275 seniorleden. Het is daarmee een grote vereniging in Westvoorne. Het tennispark bevindt zich in een mooi deel van Oostvoorne, aan de Pyroladreef in de wijk De Warande. De vereniging beschikt over een mooi clubhuis en 7 kunstgrasbanen, alle voorzien van verlichting. Dat betekent dat in principe het hele jaar door gespeeld kan worden. Alleen extreme weersomstandigheden maken dat onmogelijk.

Postadres van de vereniging: Postbus 407, 3233 ZJ Oostvoorne
Bankrelatie: Rabobank rek.nr. NL04RABO.03502.22.266 t.n.v. TV Oostvoorne te Oostvoorne
Telefoon clubhuis 0181 - 483573
Telefoon wedstrijdcommissie 0181 - 483507 (alleen bereikbaar tijdens toernooien en/of wedstrijden) 

Algemene inlichtingen bij het secretariaat: Truus Hemstra tel. 06-51509964 of via emailadres: [email protected]

 

Clubhuis
De openingstijden van het clubhuis zijn gelijk aan het bardienstschema. Als de bar gesloten is, zijn de kleedkamers en de toiletten wel bereikbaar via de kaartlezer en het ledenpasje bij de buitendeur naar de hal, behalve in de nachtelijke uren. NB. Op de banen en in het clubhuis zijn honden NIET toegestaan. Op het park alleen aangelijnd.

Activiteiten
Gedurende het hele jaar vinden vaste activiteiten plaats, zoals:

Tossen voor mannen 55+ op maandagmorgen van 10.00 - 12.30 uur
Tossen voor dames/heren op dinsdagmorgen vanaf 09.30 uur

Clubavonden op donderdagavond vanaf 20:00 uur - onder leiding van tennisleraren. Deze worden in het voorjaar en in het najaar georganiseerd. Raadpleeg de mededelingen.

Het tossen wordt speciaal aanbevolen voor leden die (nog) geen vaste tennispartner hebben of nieuw zijn bij de vereniging. Er wordt elk half uur gewisseld en men speelt tegen zowel sterke als minder sterke tegenstanders. Ideaal om andere leden te leren kennen en na afloop nog wat tijd door te brengen in het clubhuis met een drankje en een hapje.

Daarnaast wordt jaarlijks voor senioren en junioren een activiteitenkalender samengesteld met alle geplande activiteiten gedurende het seizoen. Zie elders op de website.

Vrij spelen via het afhangbord (buiten aan clubhuis)
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen vrij te spelen met één of meerdere andere leden.

Om een baan te reserveren voor vrij spelen moet ALTIJD worden afgehangen op het afhangbord. Hiermee wordt uw lidmaatschap van TVO duidelijk en kan iedereen zien hoe lang u al op de baan staat. U hebt daarvoor uw spelerspas nodig. U stelt de klok in op de tijd van aanvang van spelen en schuift het bordje in de baan die u kiest. Bij drukte geldt voor enkelspel een half uur en voor dubbelspel drie kwartier spelen. U kunt dus worden afgehangen door andere spelers, terwijl u zelf ook weer mag afhangen op een andere baan. Maar als er niemand achter u heeft afgehangen, kunt u gewoon doorspelen.

Naast het afhangbord bevindt zich ook het schakelbord voor de baanverlichting.

Introduceren
Leden mogen maximaal 5 keer per jaar een "niet lid" introduceren. Men moet daarbij wel altijd zelf meespelen. Per keer kost dit € 5 voor volwassenen en € 2,50 voor jeugd. Voor verdere details wordt verwezen naar het introductie reglement.

Winterleden
Met ingang van het seizoen 2011/2012 zijn wij gestopt met winterleden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 483 573

Address

Pyroladreef 1
3233 VN Oostvoorne