Clubkampioenschappen 2018

De Jeugd Clubkampioenschappen vonden dit jaar plaats van 27 augustus t/m 2 september jl.

Ook dit jaar hebben we weer een gezellige week gehad. 30 kinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar hebben zich ingeschreven. Op woensdagmiddag heeft het rood en oranje event plaatsgevonden. Na diverse inspannende, verrassende en spannende wedstrijden hebben we deze regenachtige middag afgesloten met een levend ganzenbord. Dit werd zeer goed ontvangen door onze jongste jeugd.

Op vrijdagmiddag werd het rood event en oranje event vervolgd. Toen alle wedstrijden gespeeld waren, zijn we gestart met het kind ouder toernooi. Pappa's en mamma's en de kinderen daagden elkaar uit via het voor de kinderen welbekende piramidetennis systeem. We hadden twaalf koppels en er werden dubbelpartijen gespeeld tot 7 punten met een rode bal. En de rode bal zorgde voor behoorlijk wat uitdaging onder een hoop ouders. We hebben afgesloten met een 1 punten systeem. En de spannende finale tussen Jordy/Pieter en Jimmy/Mitchel werd gewonnen door eerst genoemde.

Er was ook een dubbelpoule meisjes 11 t/m 17 jaar. In deze poule zijn veel driesetters gespeeld. Heel leuk om te zien hoe deze groep aan elkaar gewaagd is. De finale enkel meisjes 11 t/m 17 was een marathon partij tussen Jaimy en Lotus. De enige en directe finale partij was voor de jongens 11 t/m 17 jaar tussen Wessel Schouten en Jimmy Rietdijk. En bij groen werd de finale gespeeld tussen Koen Wolfert en Thijmen van der Linden.

Na 4 volle tennisavonden werd op vrijdag het toernooi feestelijk afgesloten met een heerlijke BBQ.

Dankzij de inzet van onze wedstrijdcommissie en enkele vrijwilligers kunnen we terugkijken op een gezellige week. De kinderen hebben genoten. Bedankt Hadde, Joeri, Marjan, Mitchel, Charlotte, Suzanne en Remco.

Ook onze sponsors niet te vergeten. Bedankt voor jullie bijdrage.

 

De clubkampioenen van 2018 zijn geworden:

Oranje: Douwe Avezaat

Groen: Koen Wolfert

Geel 11 t/ 17 jongens: Jimmy Rietdijk

Geel 11 t/m 17 meisjes: Jaimy van der Linde

Geel dubbel meisjes 11 t/m 17: Jaimy en Lotus

Gefeliciteerd allemaal. Wij wensen Douwe, Koen, Jimmy, Jaimy veel succes op de Omnibus Masters in het weekend van 10 en 11 november a.s. tijdens de eiland kampioenschappen. Deze zal plaatsvinden bij tennisvereniging De Hartel in Spijkenisse. Zodra dit toernooi vrijgegeven wordt, kunnen de spelers zich opgeven via www.toernooi.nl.

Vragen?

logo

E-mail

secretaris@tvoostvoorne.nl

Telefoon

+31 181 483 573

Address

Pyroladreef 1
3233 VN Oostvoorne