Bardienst reglement

Bardienst. Wist je dat...

1. Er per jaar 3 bardiensten gedraaid dienen te worden. Met de site mijn.knltb.club kun je zelf bardiensten invullen. Hier lees je hoe je dit doet.

2. Van een bardienst wordt meer verwacht dan enkel het inschenken van drankjes, zoals het bereiden van eten en het bijvullen van drank in de koelkasten? Daarnaast is het de bedoeling dat het terras en het clubhuis netjes worden achtergelaten. De bar en de keuken moeten worden schoongemaakt, eventueel afwassen van servies, vegen en vuil in de container gooien. Bij de apparaten (vaatwasser etc.) hangen handleidingen.

Ook is het niet de bedoeling dat u gaat tennissen tijdens uw bardienst. Niet echt fair ten opzichte van andere leden toch!

3. Wij vanaf 1 maart 2018 een cashless vereniging zijn. Dit betekent dat het afrekenen enkel via PIN plaatsvindt. Via de Ipad kun je eenvoudig de bestellingen aanslaan en afrekenen. Naast de Ipad ligt een handleiding om je op weg te helpen.

4. TVO voor het gemak rondom de bar en keuken enkele takenlijstjes heeft opgehangen als geheugensteun? Heb je voor het eerst bardienst, neem contact op met de Barcie ([email protected]) en stel gerust uw vragen!

Als je afsluit zijn er extra aandachtpunten:

  • Controleren of de frituur en de afzuigkap uit zijn en de vaatwasser leeg is
  • Een kan kokend water (waterkoker) over het blad bij de biertap gieten 
  • Uit doen van de lichten in het clubhuis en de keuken .
  • Het afsluiten van de deuren (terras, keuken, voorraadhok).

5. De buitendeur naar de parkeerplaats hoeft niet op slot. Dat gaat automatisch.

6. Let op bij het afsluiten! Als laatste de tussendeur van de kantine naar de hal afsluiten. Hiermee wordt het alarm geactiveerd.

7. Bardiensten kun je afkopen. Je regelt dit zelf via invallers. De kosten bedragen €35. Lees hier meer over je bardienst afkopen.

8. Ook kun je bardiensten in 1 keer afkopen. De kosten bedragen €105. Regel dit door een mail te sturen naar [email protected].

9. Er wordt een boete van €60 opgelegd indien de bardienst geheel niet wordt vervuld en niet wordt afgekocht c.q. geruild.

10. Wist je dat de barcommissie invallers zoekt om lege bardiensten op te vullen en je hiermee € 35,- kunt verdienen? Heb je interesse, neem dan contact op  met Alette Spoon via mail naar [email protected].

11. De overzichten van de bardiensten te vinden zijn op de KNLTB Clubapp bij diensten. Je moet dan wel ingelogd zijn met je KNLTB nummer en bijbehorend wachtwoord.

12. Leden die in het lopende kalenderjaar 70 jaar of ouder worden zijn vrijgesteld van de verplichte 3 bardiensten. Uiteraard mogen deze leden zich op vrijwillige basis voor bardiensten in blijven schrijven.